skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Wij geloven dat zorg voor iedereen iets persoonlijks is. Hoewel jij en je buurman allebei rugklachten kunnen hebben, is een ander plan van aanpak voor ons geen verrassing. Middels aandacht en betrokkenheid voor jouw persoonlijke verhaal, maken we samen jouw doelstellingen en verwachtingen helder.

Om op specialistisch vlak de juiste kennis te kunnen combineren met de juiste behandelaar bieden wij een groot team van verschillende persoonlijkheden met een positieve uitstraling. Vele specialismen zorgen voor de juiste kennis voor jouw klacht. Het bijhouden en ontwikkelen van onze kennis is een prioriteit binnen dit leergierige team. Innovatie is voor ons een kernwaarde om een doelgerichte en doeltreffende behandeling te kunnen verzorgen. Middels samenwerking en wederzijds vertrouwen hopen we dat jij tevreden onze praktijk verlaat.

Mochten wij helaas toch niet de juiste kennis bieden, kijken we graag met je verder naar andere mogelijkheden of juiste persoon die je verder helpt je doelstelling te bereiken.

Adres fysiotherapie westsingel

Anderen over ons

Wat een fijne therapeuten. Altijd een luisterend oor, zodat je het beste kan doen voor je herstel.

Gea Bos

In verband met aanhoudende nekklachten ben ik gedurende enkele maanden behandeld door fysio- en manueel therapeut Marieke Aerts. Mijn klachten bestonden uit pijn in nek, schouders en rug, verminderde mobiliteit en hoofdpijn. Marieke was in staat om zeer gericht zelf te voelen waar de spanning zich het meest opgehoopt had om vervolgens daaraan te gaan werken. Iedere behandeling begon met het door haar te ontdekken en bekijken van probleemplekken, een methode waardoor ik zelf vaak niet eens hoefde aan te geven waar mijn last zat; Die kwamen naadloos overeen met haar diagnose.
De behandelingen zelf waren altijd ontspannen alhoewel het niet altijd pijnloos was. Het is duidelijk dat ze tracht om letterlijk beweging te krijgen in de probleemzones om ze vrij te maken en dat gaat helaas niet altijd zonder last. Mijn grenzen daarin werden echter nooit overschreden, communicatie was perfect.
Om een aanhoudende spanningszone aan te kunnen pakken heb ik tevens een dry needling sessie van Marieke gekregen. Een methode waarin kleine naalden werden ingebracht op spanningspunten die voor een korte ontlading zorgen. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad! De eerste dagen voelde ik een bijna letterlijke zwaarte op mijn schouders maar al snel voelde ik een bevrijdende vooruitgang. Hierna waren voor mij de klachten al snel gereduceerd tot een hele acceptabele situatie.
De behandelingen van Marieke zijn doeltreffend. Er is een duidelijk verschil merkbaar met een reguliere (sport-)massage, er wordt een duidelijke diagnose gesteld, vervolgens een behandelplan en dat eigenlijk iedere behandeling opnieuw.

Klacht snel opgelost. Op tijd gekomen bij klacht. Zeer tevreden, voor de zoveelste keer.

Bert van Seuren (57)

Wij werken samen met

Wij werken samen met

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:10 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Website door Next Fysio

Openingstijden

Maandag 06:30 - 21:00
Dinsdag 06:30 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!