skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Als sportmasseur ben ik een expert op het gebied van vakkundige massage. Een sportmassage wordt toegepast om de doorbloeding te optimaliseren. Dit kan zowel voor de actieve als de passieve sporter. Zowel preventief als bij blessures kan deze aanpak van positieve invloed zijn.

Sportmassage is een stevige massage die zich naast het verbeteren van de doorbloeding ook richt op het verminderen van spierspanningsknopen, het herstellen van bindweefsel en het afvoeren van afvalstoffen in de spieren. Het afvoeren van afvalstoffen helpt de spieren sneller herstellen en kunnen blessures eventueel ook voorkomen worden.

Daarnaast kan het ook helpen voor een training als warming up of als je een tijdje uit de running bent geweest.

Kortom, sportmassage kun je preventief, pro-actief of re-actief inzetten.

Hoewel de naam sportmassage de verwachting schept dat het met name voor sporters is, is dit niet helemaal waar. Denk bijvoorbeeld aan stijve spieren na het uitvoeren van een activiteit die je normaal gesproken niet gewend bent.
Iedere persoon kan een andere doelstelling hebben om een afspraak te maken bij de sportmasseur. Als masseur kijk ik graag samen wat voor plan van aanpak het beste aansluit bij de behoefte.

 

Ontspanningsmassage

In het hectische leven van tegenwoordig, kan het soms zeer welkom zijn om wat meer ontspanningsmomenten op te zoeken. Op het gebied van vakkundige massage, ben je bij mij letterlijk in goede handen.

Rob Driessen