skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Als Master sportfysiotherapeut heb ik verschillende punten in mijn beroep waar ik veel voldoening uit haal. Mijn passie ligt bij het behandelen van sporters, zowel competitief als recreatief.

Heb je een blessure opgelopen met sporten, of kun je je sport niet meer beoefenen als voorheen?

Graag zoek ik samen met jou naar de mogelijkheden om je verantwoord terug te brengen naar jouw sport zodat je weer zoals voorheen, of zelfs sterker/sneller/fitter kunt sporten.

Ook begeleid ik met veel plezier trajecten na operaties, in het bijzonder orthopedisch (de knie). Een intensieve samenwerking waarbij er een duidelijk plan wordt opgesteld over wat de mogelijkheden per week kunnen en zullen zijn. Dit kan, afhankelijk van de revalidatiefase en de einddoelen, gecombineerd worden met sportspecifieke veldrevalidatie welke ik wekelijks verzorg op het sportveld bij Wittenhorst. De post-operatieve trajecten zijn vaak langdurig van aard, waarna jij uiteindelijk mentaal en fysiek klaar zult zijn voor de terugkeer op de sportvelden. Door middel van bijscholing wil ik het revalidatietraject zo passend mogelijk voor jou maken.

Mail mij
algemeen fysiotherapeut westsingel

BIG registratie: 59917929704