skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Heb jij of je naaste moeite met lopen en het opstaan uit een stoel, dan voel ik me geroepen je te helpen. De eerst zo normale dingen in het leven, zijn ineens lastig uit te voeren. Redenen hiervoor kunnen zeer verschillend zijn, vandaar dat ik me graag inzet om jou persoonlijke situatie in te schatten en te optimaliseren. Doelstellingen hierbij kunnen bijvoorbeeld zijn om weer wat zelfredzamer te zijn in de thuissituatie. Verminderde mobiliteit vanwege een ziekenhuisopname, ‘normale’ ouderdomsverschijnselen, angst om te vallen of een combinatie van allen, komen vaak voor. Rekening houden met de persoon die voor me staat, is voor mij erg belangrijk. Daarnaast ben ik de aangewezen persoon bij MS klachten en aangesloten bij MS netwerk.
MS Zorg Nederland heeft als doel het realiseren van de meest optimale zorg denkbaar voor alle mensen met MS en hun naasten in de eigen omgeving en in iedere fase van de ziekte.

Mail mij
Fysiotherapeute Lida Cox

BIG registratie: 69914300104

Anderen over ons

Klacht snel opgelost. Op tijd gekomen bij klacht. Zeer tevreden, voor de zoveelste keer.

Bert van Seuren (57)

Heel goed geholpen. Als je iets niet wilt doen, hoeft dat ook niet. Heel vriendelijk en correct.

Annie Litjens (65)

In verband met aanhoudende nekklachten ben ik gedurende enkele maanden behandeld door fysio- en manueel therapeut Marieke Aerts. Mijn klachten bestonden uit pijn in nek, schouders en rug, verminderde mobiliteit en hoofdpijn. Marieke was in staat om zeer gericht zelf te voelen waar de spanning zich het meest opgehoopt had om vervolgens daaraan te gaan werken. Iedere behandeling begon met het door haar te ontdekken en bekijken van probleemplekken, een methode waardoor ik zelf vaak niet eens hoefde aan te geven waar mijn last zat; Die kwamen naadloos overeen met haar diagnose.
De behandelingen zelf waren altijd ontspannen alhoewel het niet altijd pijnloos was. Het is duidelijk dat ze tracht om letterlijk beweging te krijgen in de probleemzones om ze vrij te maken en dat gaat helaas niet altijd zonder last. Mijn grenzen daarin werden echter nooit overschreden, communicatie was perfect.
Om een aanhoudende spanningszone aan te kunnen pakken heb ik tevens een dry needling sessie van Marieke gekregen. Een methode waarin kleine naalden werden ingebracht op spanningspunten die voor een korte ontlading zorgen. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad! De eerste dagen voelde ik een bijna letterlijke zwaarte op mijn schouders maar al snel voelde ik een bevrijdende vooruitgang. Hierna waren voor mij de klachten al snel gereduceerd tot een hele acceptabele situatie.
De behandelingen van Marieke zijn doeltreffend. Er is een duidelijk verschil merkbaar met een reguliere (sport-)massage, er wordt een duidelijke diagnose gesteld, vervolgens een behandelplan en dat eigenlijk iedere behandeling opnieuw.

Wij werken samen met

Wij werken samen met

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:10 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Website door Next Fysio

Openingstijden

Maandag 06:30 - 21:00
Dinsdag 06:30 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!