skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

 Ik ben ruim 30 jaar fysiotherapeut en heb in die tijd veel kennis opgebouwd. Kennis verkregen door ervaring en scholing. Die scholing was en is nog steeds voor mij een “must”; er verandert immers zoveel, ook in de zorg en behandelingsmethoden. Scholing houdt me scherp en zorgt ervoor dat ik met veel overtuiging mijn vak uitoefen.

Echografie is mijn meest recente specialisatie; heb je bijvoorbeeld pijn aan je schouder dan kun je met echografie mooi in beeld brengen waar die pijn vandaan komt en kunnen we zo samen bepalen wat de volgende stappen naar herstel moeten zijn.

Bij het herstellen na een knie- of heupoperatie, gaan we gezamenlijk een revalidatieplan opstellen dat bestaat uit verschillende opbouwende stappen en voldoet aan de doelen die jij belangrijk vindt en ook haalbaar zijn.

Bij nek-, rug- en hoofdpijnklachten kunnen manuele technieken en/of Dry Needling goed helpen om de klachten te verminderen, of te doen verdwijnen. Na een goed onderzoek bepaal ik samen met jou wat de meest efficiënte aanpak is en bekijken we de mogelijkheden om te voorkomen dat de klachten terugkeren. Hierbij is inzicht krijgen in het ontstaan van de klachten erg belangrijk of leer je hoe je bepaalde spieren moet gebruiken om je houding te verbeteren. Bij dit laatste doel pas ik met name mijn kennis vanuit de Kinetic Control toe.

Jouw vertrouwen en enthousiasme samen met mijn kennis en ervaring bepalen het plan van aanpak. Een aanpak die rekening houdt met jouw fysieke mogelijkheden en persoonlijke wensen.

Mail mij
Fysiotherapeut horst

BIG registratie: 19033651104

Anderen over ons

In verband met aanhoudende nekklachten ben ik gedurende enkele maanden behandeld door fysio- en manueel therapeut Marieke Aerts. Mijn klachten bestonden uit pijn in nek, schouders en rug, verminderde mobiliteit en hoofdpijn. Marieke was in staat om zeer gericht zelf te voelen waar de spanning zich het meest opgehoopt had om vervolgens daaraan te gaan werken. Iedere behandeling begon met het door haar te ontdekken en bekijken van probleemplekken, een methode waardoor ik zelf vaak niet eens hoefde aan te geven waar mijn last zat; Die kwamen naadloos overeen met haar diagnose.
De behandelingen zelf waren altijd ontspannen alhoewel het niet altijd pijnloos was. Het is duidelijk dat ze tracht om letterlijk beweging te krijgen in de probleemzones om ze vrij te maken en dat gaat helaas niet altijd zonder last. Mijn grenzen daarin werden echter nooit overschreden, communicatie was perfect.
Om een aanhoudende spanningszone aan te kunnen pakken heb ik tevens een dry needling sessie van Marieke gekregen. Een methode waarin kleine naalden werden ingebracht op spanningspunten die voor een korte ontlading zorgen. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad! De eerste dagen voelde ik een bijna letterlijke zwaarte op mijn schouders maar al snel voelde ik een bevrijdende vooruitgang. Hierna waren voor mij de klachten al snel gereduceerd tot een hele acceptabele situatie.
De behandelingen van Marieke zijn doeltreffend. Er is een duidelijk verschil merkbaar met een reguliere (sport-)massage, er wordt een duidelijke diagnose gesteld, vervolgens een behandelplan en dat eigenlijk iedere behandeling opnieuw.

Heel goed geholpen. Als je iets niet wilt doen, hoeft dat ook niet. Heel vriendelijk en correct.

Annie Litjens (65)

Kundig, betrokken en altijd op tijd

Sandra Kallen (46)

Wij werken samen met

Wij werken samen met

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:10 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Website door Next Fysio

Openingstijden

Maandag 06:30 - 21:00
Dinsdag 06:30 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!