skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Vanwege mijn affiniteit met ouderen heb ik me gespecialiseerd als Geriatriefysiotherapeut. Hierbij richt ik me op het zo goed mogelijk laten verlopen van alledaagse bewegingen bij ouderen. Het bevorderen van zelfredzaamheid en vergroten van de kwaliteit van leven zijn belangrijke aandachtspunten tijdens de behandelingen. Hiervoor ben ik veel bij mensen thuis te vinden. waardoor ik de behandeling goed afstemmen op de thuissituatie. Overleg met anderen voor een zo goed mogelijke zorg voor de cliënt vind ik erg belangrijk, zowel met mantelzorgers als andere hulpverleners.

Veel ouderen hebben angst om te vallen, of willen dit graag voorkomen. Het geeft mij veel voldoening om het vertrouwen van mensen te laten groeien en de angst om te vallen te verminderen. Om dit doel te bereiken verzog ik valtrainingen.

Daarnaast begeleid ik mensen met de ziekte van M. Parkinson en verschillende parkinsonismen is inmiddels dagelijks onderdeel van mijn werk. Hiervoor ben ik aangesloten bij het Parkinsonnetwerk.

Mail mij
Emmy Bouten fysiotherapeute

BIG registratie: 19066760104