skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Vanwege mijn affiniteit met ouderen heb ik me gespecialiseerd als Geriatriefysiotherapeut. Hierbij houd ik mij vooral bezig met het zo goed mogelijk laten verlopen van alledaagse bewegingen bij ouderen. Het bevorderen van zelfredzaamheid en het vergroten van de kwaliteit van leven zijn belangrijke aandachtspunten tijdens de behandelingen. Hiervoor kom ik ook veel bij mensen thuis, waardoor de fysiotherapeutische behandeling kan worden afgestemd op de thuissituatie. Overleg met anderen voor een zo goed mogelijke zorg voor de cliënt vind ik erg belangrijk. Dit kunnen  zowel de mantelzorgers zijn als andere betrokken hulpverleners.

Het behandelen van mensen met de ziekte van M. Parkinson en verschillende parkinsonismen is inmiddels dagelijks onderdeel van mijn werk. Hiervoor ben ik aangesloten bij het Parkinsonnetwerk.

Veel ouderen hebben angst om te vallen, of willen dit graag voorkomen. Het geeft mij veel voldoening om het vertrouwen van mensen te laten groeien en de angst om te vallen te verminderen middels de valtrainingen die ik verzorg.

Mail mij
Emmy Bouten fysiotherapeute

BIG registratie: 19066760104