skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klacht is mijn passie.

Als osteopaat (en voormalig fysiotherapeut) zal ik naast botten, spieren, schedel en zenuwen ook je organen betrekken in onderzoek en behandeling. Hiermee wil ik je klacht niet alleen verhelpen, maar vooral ook voorkomen dat de klacht terugkeert.

Heb je last van je nek, buik of rug? Heb je last van maagzuren, hoofdpijn of uitstralende pijn? Klachten aan kaak, keel, schedel, armen of benen? Last van terugkerende klachten waarbij in het medische circuit niks gevonden wordt? Ik zal alles op alles zetten om je hiermee te helpen.

Jouw lichaam als één geheel zien en je kunnen laten zien dat de oorsprong van klachten elders in het lichaam kan liggen, is de belangrijkste drijfveer om mijn vak met passie uit te oefenen. Gedurende de behandeling zal ik zo begrijpelijk mogelijk uitleggen hoe het ene met het andere in verband kan staan..

Eerlijkheid, goede sfeer en oprechte interesse zijn mijn belangrijkste ingrediënten om samen met jou tot het beste resultaat te komen. Dat jij je op je gemak voelt is daarbij een vereiste.

Maak online een afspraak

Mail mij
fysiotherapeute portret foto

 Lukt het niet om online een afspraak te maken (of vind je geen passend tijdstip), mail of bel gerust dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

BIG registratie: 39917268804

Anderen over ons

In verband met aanhoudende nekklachten ben ik gedurende enkele maanden behandeld door fysio- en manueel therapeut Marieke Aerts. Mijn klachten bestonden uit pijn in nek, schouders en rug, verminderde mobiliteit en hoofdpijn. Marieke was in staat om zeer gericht zelf te voelen waar de spanning zich het meest opgehoopt had om vervolgens daaraan te gaan werken. Iedere behandeling begon met het door haar te ontdekken en bekijken van probleemplekken, een methode waardoor ik zelf vaak niet eens hoefde aan te geven waar mijn last zat; Die kwamen naadloos overeen met haar diagnose.
De behandelingen zelf waren altijd ontspannen alhoewel het niet altijd pijnloos was. Het is duidelijk dat ze tracht om letterlijk beweging te krijgen in de probleemzones om ze vrij te maken en dat gaat helaas niet altijd zonder last. Mijn grenzen daarin werden echter nooit overschreden, communicatie was perfect.
Om een aanhoudende spanningszone aan te kunnen pakken heb ik tevens een dry needling sessie van Marieke gekregen. Een methode waarin kleine naalden werden ingebracht op spanningspunten die voor een korte ontlading zorgen. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad! De eerste dagen voelde ik een bijna letterlijke zwaarte op mijn schouders maar al snel voelde ik een bevrijdende vooruitgang. Hierna waren voor mij de klachten al snel gereduceerd tot een hele acceptabele situatie.
De behandelingen van Marieke zijn doeltreffend. Er is een duidelijk verschil merkbaar met een reguliere (sport-)massage, er wordt een duidelijke diagnose gesteld, vervolgens een behandelplan en dat eigenlijk iedere behandeling opnieuw.

Wat een fijne therapeuten. Altijd een luisterend oor, zodat je het beste kan doen voor je herstel.

Gea Bos

Klacht snel opgelost. Op tijd gekomen bij klacht. Zeer tevreden, voor de zoveelste keer.

Bert van Seuren (57)

Wij werken samen met

Wij werken samen met

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:10 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Website door Next Fysio

Openingstijden

Maandag 06:30 - 21:00
Dinsdag 06:30 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!