skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klacht is mijn passie.

Als osteopaat (en voormalig fysiotherapeut) zal ik naast botten, spieren, schedel en zenuwen ook je organen betrekken in onderzoek en behandeling. Hiermee wil ik je klacht niet alleen verhelpen, maar vooral ook voorkomen dat de klacht terugkeert.

Heb je last van je nek, buik of rug? Heb je last van maagzuren, hoofdpijn of uitstralende pijn? Klachten aan kaak, keel, schedel, armen of benen? Last van terugkerende klachten waarbij in het medische circuit niks gevonden wordt? Ik zal alles op alles zetten om je hiermee te helpen.

Jouw lichaam als één geheel zien en je kunnen laten zien dat de oorsprong van klachten elders in het lichaam kan liggen, is de belangrijkste drijfveer om mijn vak met passie uit te oefenen. Gedurende de behandeling zal ik zo begrijpelijk mogelijk uitleggen hoe het ene met het andere in verband kan staan..

Eerlijkheid, goede sfeer en oprechte interesse zijn mijn belangrijkste ingrediënten om samen met jou tot het beste resultaat te komen. Dat jij je op je gemak voelt is daarbij een vereiste.

Maak online een afspraak

Mail mij
fysiotherapeute portret foto

 Lukt het niet om online een afspraak te maken (of vind je geen passend tijdstip), mail of bel gerust dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

BIG registratie: 39917268804