skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Ga je regelmatig door je knie of enkel, vraag jij je af of het wel verstandig is om te blijven sporten of heb jij je zinnen gezet op het rennen van die marathon? Een knie-, enkel- of voetblessure kan je ervan weerhouden om de dingen te doen zoals jij ze wilt uitvoeren.

Door de samenwerking van verschillende gewrichten, kunnen ze ook allemaal klachten veroorzaken. Zo zien we bijvoorbeeld dat een knieklacht, zonder oorzaak in de knie, veroorzaakt kan worden door enkelbeperkingen. Klinkt dit vreemd?

Gewrichten bestaan namelijk uit bot, banden en spieren, die ieder hun eigen functie in het gewricht hebben. Door onze specialismen met elkaar te laten combineren kunnen we vele oorzaken voor deze klachten vinden.

Om een goed beeld te krijgen van de oorzaak van jouw klachten, betrekken we dus meerdere gewrichten in onze bewegingsanalyse. Als aanvulling kan echografie nog extra ondersteuning geven bij het opstellen van jouw behandelplan.

Therapie na operatie

Mocht therapie helaas geen effect hebben gehad, of was het mogelijk niet eens aan de orde, dan kan een operatie het gevolg zijn. Of het nu een kijkoperatie of een voorste kruisband reconstructie is, aandacht voor je herstel kan een positieve invloed hebben om je zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. Of het nu advies is om zelf je herstel aan te pakken of een compleet revalidatietraject van oefenzaal tot veldrevalidatie: jouw doelstelling bepaalt jouw persoonlijke traject! Wij zijn er om je te ondersteunen met onze kennis en aandacht.

Onze osteopaat Danique kan je ook helpen bij deze klachten. Kijk op de osteopathie pagina voor meer informatie.

We kunnen je helpen met de volgende specialismen.

Onze specialisten