skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Klachten of opmerkingen kun je kenbaar maken bij jouw therapeut of per e-mail sturen naar: info@fysiowestsingel.nl

Klachten fysiotherapie

Wanneer een klacht, met betrekking tot fysiotherapie of daaraan gerelateerde activiteiten, dusdanig is dat deze niet met je behandelend fysiotherapeut of zijn of haar leidinggevende besproken kan worden, kun je terecht bij de klachtencommissie van het KNGF.

Klachten ergotherapie

Wanneer een klacht, met betrekking tot ergotherapie of daaraan gerelateerde activiteiten, dusdanig is dat deze niet met je behandelend ergotherapeut of zijn of haar leidinggevende besproken kan worden, kun je terecht bij de klachtencommissie van het regionaal Adviespunt van Zorgbelang Nederland of voor ernstige klachten bij het Klachtenloket Paramedici.

Klachten osteopathie

Wanneer een klacht, met betrekking tot jouw osteopaat of daaraan gerelateerde activiteiten, dusdanig is dat deze niet met je behandelend osteopaat of zijn of haar leidinggevende besproken kan worden, kun je terecht bij de klachtencommissie van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Anderen over ons

Zeer prettig. Ik kon gelukkig snel langskomen voor mijn behandeling. Ik ben vooral blij dat ik een eerlijke en duidelijke behandeling heb gekregen. Als ik weer klachten krijg dan kom ik zeker terug.

Judith (19)

Heel goed geholpen. Als je iets niet wilt doen, hoeft dat ook niet. Heel vriendelijk en correct.

Annie Litjens (65)

In verband met aanhoudende nekklachten ben ik gedurende enkele maanden behandeld door fysio- en manueel therapeut Marieke Aerts. Mijn klachten bestonden uit pijn in nek, schouders en rug, verminderde mobiliteit en hoofdpijn. Marieke was in staat om zeer gericht zelf te voelen waar de spanning zich het meest opgehoopt had om vervolgens daaraan te gaan werken. Iedere behandeling begon met het door haar te ontdekken en bekijken van probleemplekken, een methode waardoor ik zelf vaak niet eens hoefde aan te geven waar mijn last zat; Die kwamen naadloos overeen met haar diagnose.
De behandelingen zelf waren altijd ontspannen alhoewel het niet altijd pijnloos was. Het is duidelijk dat ze tracht om letterlijk beweging te krijgen in de probleemzones om ze vrij te maken en dat gaat helaas niet altijd zonder last. Mijn grenzen daarin werden echter nooit overschreden, communicatie was perfect.
Om een aanhoudende spanningszone aan te kunnen pakken heb ik tevens een dry needling sessie van Marieke gekregen. Een methode waarin kleine naalden werden ingebracht op spanningspunten die voor een korte ontlading zorgen. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad! De eerste dagen voelde ik een bijna letterlijke zwaarte op mijn schouders maar al snel voelde ik een bevrijdende vooruitgang. Hierna waren voor mij de klachten al snel gereduceerd tot een hele acceptabele situatie.
De behandelingen van Marieke zijn doeltreffend. Er is een duidelijk verschil merkbaar met een reguliere (sport-)massage, er wordt een duidelijke diagnose gesteld, vervolgens een behandelplan en dat eigenlijk iedere behandeling opnieuw.

Wij werken samen met

Wij werken samen met

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:10 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Website door Next Fysio

Openingstijden

Maandag 06:30 - 21:00
Dinsdag 06:30 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!