skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Fitness is voor iedereen mogelijk. Alleen niet iedereen weet hoe hier invulling aan te geven of hoe te beginnen. Hiervoor bestaat bij ons de mogelijkheid om te fitnessen onder begeleiding.

Daarnaast geloven wij in preventie. Een manier om veel klachten te voorkomen is je lichaam zo fit mogelijk te houden. Kracht en uithoudingsvermogen spelen hierbij een belangrijke rol.

Voor wie is het geschikt?

  • jij wilt graag onder persoonlijke begeleiding sporten
  • jij weet niet goed hoe je het aan moet pakken om je doelen te bereiken
  • jij hebt regelmatig terugkerende klachten en wilt dit graag voorkomen
  • jij hebt je zorgverzekering op maar je behandeldoelen bestaan uit oefentherapie in groepsvorm

Hoeveel kost het?

Fysiofitness kent geen vergoeding vanuit je zorgverzekeraar. De kosten zijn volledig voor je eigen rekening.

      • 1 keer per week is €35 per maand
      • 2 keer per week is €45 euro per maand

Heb je een vraag of de mogelijkheden of staat jouw vraag er niet tussen maar vraag jij je toch af of dit mogelijk iets voor jou is, dat kan. Neem dan even contact met ons op.

Anderen over ons

ik wil jullie allemaal op de Westsingel  bedanken voor de goede begeleiding die ik daar heb gehad.

Ik heb een afscheuring van de spier boven het linkerknie gehad en na de operatie bij jullie gekomen.

De doctoren hadden mij gezegd dat het een lange weg te gaan was. 28 februari was het gebeurd en kon dit jaar daar vooruit trekken.

Nou is het eind september en ik kan eigenlijk weer alles. Met heel veel goede begeleiding is het allemaal veel korter geworden als de bedoeling was. Heeeeel veel dank hiervoor, en ik hoop jullie nooit meer te zien (in deze hoedanigheid).

Nico de Boer

Kundig, betrokken en altijd op tijd

Sandra Kallen (46)

In verband met aanhoudende nekklachten ben ik gedurende enkele maanden behandeld door fysio- en manueel therapeut Marieke Aerts. Mijn klachten bestonden uit pijn in nek, schouders en rug, verminderde mobiliteit en hoofdpijn. Marieke was in staat om zeer gericht zelf te voelen waar de spanning zich het meest opgehoopt had om vervolgens daaraan te gaan werken. Iedere behandeling begon met het door haar te ontdekken en bekijken van probleemplekken, een methode waardoor ik zelf vaak niet eens hoefde aan te geven waar mijn last zat; Die kwamen naadloos overeen met haar diagnose.
De behandelingen zelf waren altijd ontspannen alhoewel het niet altijd pijnloos was. Het is duidelijk dat ze tracht om letterlijk beweging te krijgen in de probleemzones om ze vrij te maken en dat gaat helaas niet altijd zonder last. Mijn grenzen daarin werden echter nooit overschreden, communicatie was perfect.
Om een aanhoudende spanningszone aan te kunnen pakken heb ik tevens een dry needling sessie van Marieke gekregen. Een methode waarin kleine naalden werden ingebracht op spanningspunten die voor een korte ontlading zorgen. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad! De eerste dagen voelde ik een bijna letterlijke zwaarte op mijn schouders maar al snel voelde ik een bevrijdende vooruitgang. Hierna waren voor mij de klachten al snel gereduceerd tot een hele acceptabele situatie.
De behandelingen van Marieke zijn doeltreffend. Er is een duidelijk verschil merkbaar met een reguliere (sport-)massage, er wordt een duidelijke diagnose gesteld, vervolgens een behandelplan en dat eigenlijk iedere behandeling opnieuw.

Wij werken samen met

Wij werken samen met

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:10 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Website door Next Fysio

Openingstijden

Maandag 06:30 - 21:00
Dinsdag 06:30 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!