skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Wij hechten veel waarde aan uw mening. Bent u tevreden of juist niet? We horen het graag.

Emma Swinkels Heijligers

Bewegen is heel goed. jullie zijn heel goed bezig.
Ik heb goede ervaring mee gemaakt .
Een complement en tof, wat jullie voor mij hebben gedaan.
Jammer genoeg ik moet toch aan mijn knie geopereerd worden.
Ik krijgt een halve kunstknie. Mijn knie was versleten.
Maar jullie hebben het beste voor mij gedaan.
Ik ben heel erg tevreden over jullie praktijk.
Rik, fijn dat je me geholpen heb. Je hebt heel goed je best gedaan. Tof.

Groetjes

Emma Swinkels Heijligers

22-10-2019

anoniem

Fijne fysiotherapie medewerkers

 

4-10-2019

anoniem

Erg tevreden over Rik Mandemakers!

3-10-2019

anoniem

Fijne mensen.
Goed behandeld altijd!

26-09-2019

Dana van Rens

In verband met aanhoudende nekklachten ben ik gedurende enkele maanden behandeld door fysio- en manueel therapeut Marieke Aerts. Mijn klachten bestonden uit pijn in nek, schouders en rug, verminderde mobiliteit en hoofdpijn. Marieke was in staat om zeer gericht zelf te voelen waar de spanning zich het meest opgehoopt had om vervolgens daaraan te gaan werken. Iedere behandeling begon met het door haar te ontdekken en bekijken van probleemplekken, een methode waardoor ik zelf vaak niet eens hoefde aan te geven waar mijn last zat; Die kwamen naadloos overeen met haar diagnose.
De behandelingen zelf waren altijd ontspannen alhoewel het niet altijd pijnloos was. Het is duidelijk dat ze tracht om letterlijk beweging te krijgen in de probleemzones om ze vrij te maken en dat gaat helaas niet altijd zonder last. Mijn grenzen daarin werden echter nooit overschreden, communicatie was perfect.
Om een aanhoudende spanningszone aan te kunnen pakken heb ik tevens een dry needling sessie van Marieke gekregen. Een methode waarin kleine naalden werden ingebracht op spanningspunten die voor een korte ontlading zorgen. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad! De eerste dagen voelde ik een bijna letterlijke zwaarte op mijn schouders maar al snel voelde ik een bevrijdende vooruitgang. Hierna waren voor mij de klachten al snel gereduceerd tot een hele acceptabele situatie.
De behandelingen van Marieke zijn doeltreffend. Er is een duidelijk verschil merkbaar met een reguliere (sport-)massage, er wordt een duidelijke diagnose gesteld, vervolgens een behandelplan en dat eigenlijk iedere behandeling opnieuw.

anoniem

Vriendelijk personeel, afspraken kunnen snel gemaakt worden, aangename ruimtes.

3-9-2019

 

anoniem

Ik ben zeer tevreden!

3-9-2019

anoniem

Eigenlijk weinig opmerkingen, wat moderner qua apparaten, maar daar wordt aan gewerkt. Maar qua medewerkers niks aan veranderen, allemaal meenemen naar het volgende gebouw. Zijn superlief allemaal. Hoop dat jullie allemaal op deze voet doorgaan. Veel liefs en ga zo door.

10-9-2019

anoniem

Goede kennis van zaken en goede gedegen informatie t.a.v. oefeningen thuis.

 

22-8-2019

anoniem

Prima zorg!

anoniem

Fijne ervaring. En goed geholpen.

 

26-8-2019

anoniem

Goede tips.

 

26-8-2019

anoniem

Mijn ervaring is goed, ben tevreden. Ik heb geen verbeterpunten.

 

26-8-2019

Anoniem

Jolanda Hendriks is de juiste persoon op de juiste plaats.

 

26-8-2019

Anoniem

Zeer goede ervaringen wat behandeling betreft.

 

2-9-2019

anoniem

Vriendelijk personeel, afspraken kunnen snel gemaakt worden, aangename ruimtes.

 

3-9-2019

anoniem

Ben heel tevreden met het advies.

 

20-8-2019

anoniem

Ik wordt gehoord en gezien. Ben zeer tevreden met de ergotherapie en de cesartherapie, dank u wel.

 

19-8-2019

anoniem

Lotte is een top therapeut, altijd fijn om wekelijks bij haar te komen voor mijn lymfoedeem. Behandeling slaat erg goed aan. Er wordt snel gehandeld als mijn klachten verergeren kan dan ook snel terecht.

 

19-8-2019

anoniem

Goede ervaring, zeer tevreden over de behandelingen en over het snelle tijdsbestek waarin dit kan.

 

19-8-2019

anoniem

Ze zijn met mij heel goed aan het kijken wat het beste is voor mijn klachten waardoor ik nu wel wordt doorgestuurd naar ander collega's maar ik vindt het wel prettig dat ze verder kijken.

 

12-8-2019

anoniem

Duidelijkheid met vergoedingen per persoon. Begeleiding van klanten met deze vergoedingen gaat prima via de telefoon.

 

2-8-2019

anoniem

Prima ervaringen door de jaren heen en door verschillende therapeuten.

 

31-7-2019

anoniem

Ik kon zeer snel terecht, mooie oefenzaal, heel ontspannen sfeer. Ik voelde me erg begrepen door de fysiotherapeut, hier hecht ik persoonlijk veel waarde aan. Zeer goede behandeling.

Anoniem

Super je wordt serieus genomen en intern doorgestuurd als het nodig is.

Anoniem

Top ervaring!

Sanne van Wegberg

Ik ben FAN. En wel van een topper van een Osteopaat: Danique van Aken
Haar goede uitleg, dosis aan kennis, enthousiasme, en energieke uitstraling zorgen ervoor dat je begrijpt wat ze doet en waar het goed voor is. En als er iets is wat ze even niet weet, zoekt ze het voor je uit. Aanradertje dus.

Judith (19)

Zeer prettig. Ik kon gelukkig snel langskomen voor mijn behandeling. Ik ben vooral blij dat ik een eerlijke en duidelijke behandeling heb gekregen. Als ik weer klachten krijg dan kom ik zeker terug.

Gea Bos

Wat een fijne therapeuten. Altijd een luisterend oor, zodat je het beste kan doen voor je herstel.

Bert van Seuren (57)

Klacht snel opgelost. Op tijd gekomen bij klacht. Zeer tevreden, voor de zoveelste keer.

Annie Litjens (65)

Heel goed geholpen. Als je iets niet wilt doen, hoeft dat ook niet. Heel vriendelijk en correct.

Sandra Kallen (46)

Kundig, betrokken en altijd op tijd

Nico de Boer

ik wil jullie allemaal op de Westsingel  bedanken voor de goede begeleiding die ik daar heb gehad.

Ik heb een afscheuring van de spier boven het linkerknie gehad en na de operatie bij jullie gekomen.

De doctoren hadden mij gezegd dat het een lange weg te gaan was. 28 februari was het gebeurd en kon dit jaar daar vooruit trekken.

Nou is het eind september en ik kan eigenlijk weer alles. Met heel veel goede begeleiding is het allemaal veel korter geworden als de bedoeling was. Heeeeel veel dank hiervoor, en ik hoop jullie nooit meer te zien (in deze hoedanigheid).

Ine vd Munckhof

1 jaar lang heb ik gerevalideerd in America na een totale knieprothese. Hierbij is de therapie aan huis gestart, waarna ik op de praktijk, zowel individuele therapie als groepstherapie heb gehad. Het herstel ging soms erg snel en soms duurde het langer.

Ik ben nu alweer enkele maanden volledig aan het werk en zelfs op vakantie heb ik en gigantische kloof bewandeld, dat was echt een overwinning!

Als ik nu terugkijk ben ik blij dat ik een goede gemotiveerde therapeute naast me had staan die me, als het niet lekker ging met me meedacht om toch door te kunnen gaan.