skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Hoe werkt eGym?

Intelligente, professionele beweegapparaten die in een grote cirkel staan opgesteld, dat is eGym.

In de eGym cirkel train je in een opstelling van acht verschillende fitnesstoestellen voor een complete kracht workout in 30 minuten.
Bij ieder toestel werk je aan een andere spiergroep: aan het einde van je training heb je je hele lichaam getraind.

De toestellen zorgen met een elektrische motor voor weerstand en passen zich dynamisch aan jouw kracht aan. De eerste keer dat je komt, stellen wij een persoonlijk trainingsschema voor je op, dat we na elke zes sessies evalueren en bijstellen. Dit doen we volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hierbij stellen we elk apparaat precies in op basis van jouw mogelijkheden, wensen en doelstellingen.

De voordelen van eGym:

  • Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en persoonlijke polsbandje.
  • Effectief kort trainen met meer resultaat, in slechts 1 of 2 x 30 minuten per week.
  • Altijd en overal inzage in jouw trainingsresultaat, dus je ziet je eigen vorderingen.
  • Trainen met eGym zorgt ervoor dat je focus, aanspanning van de spieren en houding actief blijft, “slordig” trainen zit er niet in.
  • Via de e-Gym Fitness app kun je zelf je training inplannen, je resultaten en prestaties bekijken en vergelijken met anderen. Zo blijf je gemotiveerd om je doelen te behalen!

Meteen van start
Elke keer dat je komt, maakt elk apparaat contact met jouw polsband en stelt het automatisch jouw voorkeuren in. Je kunt dus meteen van start. En doordat iedere deelnemer precies even lang oefent op elk apparaat, draai je snel door naar de volgende beweegoefening. Je hoeft dus nooit te wachten tot een toestel vrijkomt. Word je door je training sterker, dan past het eGym-systeem automatisch de weerstand aan. Zo blijft iedere training een uitdaging!

Wil je meer weten over eGym of een rondje oefenen? Mail dan naar info@fysiowestsingel.nl voor een gratis proefsessie.

Voor deze manier van trainen bieden wij een aantal mogelijkheden betreft het abonnement.
Kies het programma dat bij u past
  Fit Gezond Vitaal
Looptijd 3 maanden 6 maanden 12 maanden
Altijd Welkom abonnement € 54,90 € 49,90 € 44,90
1 x per week abonnement € 47,90 € 42,90 € 37,90
Dit abonnement heeft een minimale looptijd van 3 maanden, daarna per maand opzegbaar Dit abonnement heeft een minimale looptijd van 6 maanden, daarna per maand opzegbaar Dit abonnement heeft een minimale looptijd van 12 maanden, daarna per maand opzegbaar

Heb je een proefles eGym gehad en ben je gemotiveerd om door te gaan? 

Dan bieden wij een eenmalig welkomstpakket van €40,00 aan. Je ontvang een uitgebreide intake, inclusief testen en metingen, eGym polsband t.w.v. 10 euro, gebruik van de app en t.z.t. een gratis update naar eGym premium.

Onze nieuwe locatie gelegen op de eerste verdieping van Westsingel 104 biedt de mogelijkheid om kennis te maken met deze geheel nieuwe manier van bewegen en sporten.

Naast eGym bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze fitnessapparatuur zoals je gewend bent.

 

Anderen over ons

Heel goed geholpen. Als je iets niet wilt doen, hoeft dat ook niet. Heel vriendelijk en correct.

Annie Litjens (65)

In verband met aanhoudende nekklachten ben ik gedurende enkele maanden behandeld door fysio- en manueel therapeut Marieke Aerts. Mijn klachten bestonden uit pijn in nek, schouders en rug, verminderde mobiliteit en hoofdpijn. Marieke was in staat om zeer gericht zelf te voelen waar de spanning zich het meest opgehoopt had om vervolgens daaraan te gaan werken. Iedere behandeling begon met het door haar te ontdekken en bekijken van probleemplekken, een methode waardoor ik zelf vaak niet eens hoefde aan te geven waar mijn last zat; Die kwamen naadloos overeen met haar diagnose.
De behandelingen zelf waren altijd ontspannen alhoewel het niet altijd pijnloos was. Het is duidelijk dat ze tracht om letterlijk beweging te krijgen in de probleemzones om ze vrij te maken en dat gaat helaas niet altijd zonder last. Mijn grenzen daarin werden echter nooit overschreden, communicatie was perfect.
Om een aanhoudende spanningszone aan te kunnen pakken heb ik tevens een dry needling sessie van Marieke gekregen. Een methode waarin kleine naalden werden ingebracht op spanningspunten die voor een korte ontlading zorgen. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad! De eerste dagen voelde ik een bijna letterlijke zwaarte op mijn schouders maar al snel voelde ik een bevrijdende vooruitgang. Hierna waren voor mij de klachten al snel gereduceerd tot een hele acceptabele situatie.
De behandelingen van Marieke zijn doeltreffend. Er is een duidelijk verschil merkbaar met een reguliere (sport-)massage, er wordt een duidelijke diagnose gesteld, vervolgens een behandelplan en dat eigenlijk iedere behandeling opnieuw.

1 jaar lang heb ik gerevalideerd in America na een totale knieprothese. Hierbij is de therapie aan huis gestart, waarna ik op de praktijk, zowel individuele therapie als groepstherapie heb gehad. Het herstel ging soms erg snel en soms duurde het langer.

Ik ben nu alweer enkele maanden volledig aan het werk en zelfs op vakantie heb ik en gigantische kloof bewandeld, dat was echt een overwinning!

Als ik nu terugkijk ben ik blij dat ik een goede gemotiveerde therapeute naast me had staan die me, als het niet lekker ging met me meedacht om toch door te kunnen gaan.

Ine vd Munckhof

Wij werken samen met

Wij werken samen met

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:10 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Website door Next Fysio

Openingstijden

Maandag 06:30 - 21:00
Dinsdag 06:30 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!