skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34
Vermoeidheidsklachten

Vermoeidheidsklachten

Jouw energie is erg kostbaar. Heb jij het idee dat het moeilijker wordt hier grip op te houden? Ben jij aan het einde van de dag, of al eerder, helemaal op? Weet je niet meer wat je anders kunt doen? Wij gaan graag met je in gesprek en aan de slag. Maar waar kunnen wij je onder andere mee helpen?

  • Je krijgt inzicht in je eigen dagelijkse patronen en wij laten je zien waar jouw energie naar toe gaat.
  • Je leert keuzes maken in wat het waard is om jouw energie aan uit te geven.
  • Je leert grenzen kennen en deze ook aan de omgeving aan te geven.
  • Je leert hoe u minder energie kunt verspillen tijdens activiteiten.
  • Je krijgt inzicht in prikkelverwerking, bijvoorbeeld waarom je nu meer last hebt van de radio die aanstaat of waarom tv kijken vermoeiender is.
  • Je leert hoe jij de signalen beter kunt herkennen als je moe wordt
  • Jij krijgt meer achtergrond waardoor je bewust keuzes kunt maken in plaats van dat vermoeidheid je overvalt.

Oftewel, jij krijgt meer grip en neemt zelf de touwtjes in handen. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel noodzakelijk om er weer bovenop te komen.

Wat wij vooral belangrijk vinden is dat wij jou niet gaan zeggen wat je wel of niet meer mag doen, jij bepaald wat bij jou past.

Voor een afspraak kunt u terecht bij Corine van Stipdonk en Cathelijne Strijbosch

Anderen over ons

In verband met aanhoudende nekklachten ben ik gedurende enkele maanden behandeld door fysio- en manueel therapeut Marieke Aerts. Mijn klachten bestonden uit pijn in nek, schouders en rug, verminderde mobiliteit en hoofdpijn. Marieke was in staat om zeer gericht zelf te voelen waar de spanning zich het meest opgehoopt had om vervolgens daaraan te gaan werken. Iedere behandeling begon met het door haar te ontdekken en bekijken van probleemplekken, een methode waardoor ik zelf vaak niet eens hoefde aan te geven waar mijn last zat; Die kwamen naadloos overeen met haar diagnose.
De behandelingen zelf waren altijd ontspannen alhoewel het niet altijd pijnloos was. Het is duidelijk dat ze tracht om letterlijk beweging te krijgen in de probleemzones om ze vrij te maken en dat gaat helaas niet altijd zonder last. Mijn grenzen daarin werden echter nooit overschreden, communicatie was perfect.
Om een aanhoudende spanningszone aan te kunnen pakken heb ik tevens een dry needling sessie van Marieke gekregen. Een methode waarin kleine naalden werden ingebracht op spanningspunten die voor een korte ontlading zorgen. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad! De eerste dagen voelde ik een bijna letterlijke zwaarte op mijn schouders maar al snel voelde ik een bevrijdende vooruitgang. Hierna waren voor mij de klachten al snel gereduceerd tot een hele acceptabele situatie.
De behandelingen van Marieke zijn doeltreffend. Er is een duidelijk verschil merkbaar met een reguliere (sport-)massage, er wordt een duidelijke diagnose gesteld, vervolgens een behandelplan en dat eigenlijk iedere behandeling opnieuw.

Zeer prettig. Ik kon gelukkig snel langskomen voor mijn behandeling. Ik ben vooral blij dat ik een eerlijke en duidelijke behandeling heb gekregen. Als ik weer klachten krijg dan kom ik zeker terug.

Judith (19)

ik wil jullie allemaal op de Westsingel  bedanken voor de goede begeleiding die ik daar heb gehad.

Ik heb een afscheuring van de spier boven het linkerknie gehad en na de operatie bij jullie gekomen.

De doctoren hadden mij gezegd dat het een lange weg te gaan was. 28 februari was het gebeurd en kon dit jaar daar vooruit trekken.

Nou is het eind september en ik kan eigenlijk weer alles. Met heel veel goede begeleiding is het allemaal veel korter geworden als de bedoeling was. Heeeeel veel dank hiervoor, en ik hoop jullie nooit meer te zien (in deze hoedanigheid).

Nico de Boer

Wij werken samen met

Wij werken samen met

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:10 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Website door Next Fysio

Openingstijden

Maandag 06:30 - 21:00
Dinsdag 06:30 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 11:00 (fitness)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!