skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34
Vacature Ergotherapie

Vacature ergotherapie

Ben jij de ergotherapeut die energie krijgt van het werken in een enthousiast, vooruitstrevend team?

Ergotherapie Westsingel is onderdeel van Fysiotherapie Westsingel dat zich samen heeft ontwikkeld als een praktijk waar we gaan voor duurzame, gepersonaliseerde en kwalitatief hoogwaardige zorg. Ons zorgaanbod richt zich op het lichamelijk en algemeen welzijn in al zijn aspecten met een innovatief, dynamisch team.
Het bewaken en continue verbeteren van de kwaliteit van onze bestaande zorgverlening, zijn typerende kenmerken van de cultuur van Ergo- en Fysiotherapie Westsingel. Op korte termijn krijgen we uitbreiding van onze locatie, wat mogelijkheden biedt voor de toekomst.

Vacature
Wij zoeken een ondernemende en enthousiaste ergotherapeut met bij voorkeur scholing gericht op vermoeidheid, chronische pijn en/of oncologie. Affiniteit met ouderen is een pre.

Profiel
Samen met je collega ergotherapeut geef jij de afdeling ergotherapie vorm. Je bent klantgericht, flexibel, een teamplayer, gestructureerd en ondernemend en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
Ons aanbod:
Een aanstelling voor 10-20 uur, waarbij eventuele uitbreiding van uren in de toekomst mogelijk is.
Een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en ervaring binnen een multidisciplinair team. Een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een prikkelende werkomgeving met voldoende uitdagingen, mogelijkheden en ondersteuning om je eigen ideeën in de praktijk te brengen.

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Reageer dan voor 1 juli 2020 via:  maerts@fysiowestsingel.nl