skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Tarieven Osteopathie:

 

Intake €87,00
Vervolgconsult  €80,00
Baby’s en kinderen vervolgconsult  €60,00

Voor baby’s en kinderen is soms een kortere behandeltijd voldoende, dit gaat altijd in overleg. De eerste afspraak is echter altijd een intake.

Afspraak afzeggen

Een afspraak afzeggen? Geen probleem. Echter, afspraken die binnen 24 uur voor de aanvang van het consult worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht.

Vergoeding en verzekering
De meeste verzekeringen vergoeden osteopathie geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket. De vergoeding is afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de aanvullende polis. Dus; vraag zelf goed bij je zorgverzekering na wat je vergoed krijgt of gebruik deze link.

De vergoedingen voor osteopathie veranderen bijna elk jaar, het is de moeite waard om aan het eind van het jaar je polis nog eens goed na te kijken op eventuele wijzigingen en te vergelijken met andere verzekeringen.

Ik voldoe verder aan alle eisen betreft de vergoedingen. Ik ben geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Betaling

Het is gewenst dat je na de behandeling meteen pint (of contant betaald). Ik geef je vervolgens een factuur mee die je zelf kunt indienen bij de zorgverzekeraar.