skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Onze ergotherapeuten werken vanuit de vraag en motivatie van de patiënt of mantelzorger. Door goed te luisteren en door te vragen wordt in het eerste gesprek duidelijk wat iemand zijn hulpvraag is. In het behandeltraject staan respect, eerlijkheid en samenwerking hoog in het vaandel. Therapeut en cliënt staan op gelijke hoogte en werken samen om de behandeldoelen te bereiken.

ergotherapie

Hoe werken wij

Roseliek richt zich bij ons op ouderen en de problematiek waar deze groep tegenaan lopen. Met name dementie en neurologische klachten zijn haar aandachtspunten. Hierin wordt ze op de woensdagen ondersteund door Manon.

Samenwerking is heel belangrijk voor onze ergotherapeuten. Hiervoor zijn onze therapeuten actief in diverse werkgroepen die de kwaliteit van werken verbeteren. Enkele groepen waarin ze actief zijn: ISOZ-ZON: (een samenwerking van zorgverleners binnen Horst aan de Maas op gebied van oncologie), Gezond werken: (een samenwerking tussen fysiotherapie en ergotherapie, diëtiste en individuele coach gericht op arbeid). Edomah kenniskring,

DTE: Directe Toegankelijkheid Ergotherapie.
Voor de behandeling ergotherapie is geen verwijzing van de (huis)arts meer nodig. Je kunt direct contact opnemen voor een afspraak. Er vindt dan een korte screening plaats en de ergotherapeut stuurt een kort rapportje naar de huisarts.

Voor vragen of ergotherapie mogelijk iets voor jezelf, kind of ouder kan betekenen, neem contact op via  info@ergowestsingel.nl

Uw ergotherapeute

Roseliek Custers Ergotherapeute
Roseliek Custers