Graag stellen wij aan u voor:

9 oktober 2017

IMAG0010

 

 

Joep van den Munckhof.

Joep is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waarbij hij de minor SMP (spinal musceloskeletal physiotherapy) heeft gevolgd. Deze minor gaat in op de wervelkolom en de verschillende klachten die daarbij kunnen komen kijken. Als jonge en enthousiaste therapeut zal hij met up-to-date kennis samen met de patiënt de best mogelijke behandeling neerzetten om tot een oplossing voor het gegeven probleem te komen.
Hij heeft zijn stages in twee verschillende eerstelijnspraktijken gelopen en gewerkt met een diverse patiëntenpopulatie, waaronder ouderen, kinderen en sporters.
Met zijn passie voor sport en fitness en de opleiding tot personal trainer die hij momenteel aan het volgen is helpt hij u graag bij het herstellen van (sport)blessures en het opstellen van verschillende trainingsschema’s.

Joep is aanwezig voor het verzorgen van de spelers van Wittenhorst, het begeleiden van fitness in America op woensdagavond, het begeleiden van fitness in Horst op donderdagavond en elke 2e zaterdag fitness in Horst. Als fysiotherapeut zal Joep werkzaam zijn zowel in Horst als in America.


 

 

Naar het nieuwsoverzicht