Fysiotherapie

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. In huis even een plintje vervangen, ondanks uw astma. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of klachten vanwege een chronische ziekte… Herkenbaar? U vraagt zich af hoe u snel weer alles kunt doen wat u voorheen deed. Of hoe u zo goed mogelijk kunt blijven bewegen ondanks uw chronische ziekte. De fysiotherapeut helpt u te (blijven) bewegen.

Fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegend functioneren van de mens. De fysiotherapeut onderzoekt en behandelt cliënten met klachten van houding en/of beweging en de gevolgen van deze klachten voor de dagelijkse activiteiten.

Wilt u meer informatie?
Wij bellen u terug

Het team van fysiotherapeuten van Fysio Westsingel in Horst stellen de cliënt tijdens de behandeling en begeleiding altijd centraal. Dat betekent in de praktijk in Horst en America dat we onze cliënten onder professionele begeleiding tot gerichte actie aanzetten. Een snellere genezing en verantwoordelijkheidsbesef voor het onderhouden van de eigen gezondheid zijn hiervan het gevolg.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

U kunt door uw huisarts of specialist naar ons worden verwezen, maar u kunt zich ook rechtstreeks bij ons aanmelden. U heeft dan geen verwijzing van de huisarts nodig.

Zorgverzekeraars

Wij hebben een overeenkomst met alle zorgverzekeraars en bij verschillende van hen zijn wij voorkeursleverancier. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar.